Bijou.se är Sveriges nya Stilbutik Online!

Här hittar du Stilprodukter så som Armband, Halsband och Klockor för både Män och Kvinnor. Utöver Smycken och Accessoarer för både Killar- och Tjejer finns även aspirationer att inom kort erbjuda andra produkter inom segmenten Livsstil, Design och Heminredning. Håll Utkik!

Vad kostar frakten?
Frakten vid köp på Bijou.se är 39kr vid köp under 300kr. Om du handlar för mer än 300kr bjuder vi på fraktkostnaden!
Hur kan jag betala?
Vi erbjuder för närvarande endast betalning med bank-, kredit- eller betalkort samt Paypal-konto genom Paypal.
Vad är leveranstiden?
Leveranstiden är vanligtvis mellan 1-3 arbetsdagar för produkter köpta på Bijou.se
Är det säkert att handla hos Bijou.se?
Du kan vara lugn, vi hanterar inga kredit-, bank- eller betalkortsuppgifter själva utan överlåter hela betalningsprocessen till Paypal. Paypal är en av världens mest kända betalningslösningar och används ofta vid köp på sidor som Ebay, Amazon och Tradera.
Kan jag returnera köpet om jag inte är nöjd?
Absolut. Du kan returnera ditt köp till oss så länge produkterna är oanvända, i nyskick och med intakt produktförpackning. Du som kund står själv för fraktkostnaden och vi rekommenderar att försändelsen skickas spårningsbart.
Vad är Bijou Marketplace? (Kommer Snart)
Bijou Marketplace är hem till världens alla Up-and-Coming Mode, Accessoar och Livsstilsmärken och deras produkter. Här kommer du inom kort att hitta Smycken, Klockor och annat Mode upp till 70% billigare än i den traditionella detaljhandeln! Bijou Marketplace är en mötesplats för världens Modeskapare och Trendsättare!

Bijou.se drivs av Nordic Online Sales AB (org nr. 559098-7318).

Adress (ej besöksadress):
Nordic Online Sales AB
Rosstorpsvägen 30
63353 Eskilstuna